Pauline over Willemsen makelaars


 

“Wat betreft de snelle verkoop van ons huis hebben wij heel veel geluk gehad”, vertelt Pauline Wichhart. “Ouders die wij kennen van school gingen scheiden. Vader wilde in de buurt blijven wonen.

Hun dochter komt regelmatig bij ons en had tegen haar vader gezegd: "waarom koop je het huis van Daan (onze zoon) niet?" Van het een kwam het ander. Haar vader kwam naar de open dag. Deed na een week een bod. Na ons tegenbod was het rond.

Ons eerste contact met Willemsen makelaars was tijdens het gesprek over het nieuwbouw project Via Nova. Wij waren erg geïnteresseerd, maar vonden het kopen van een nieuwbouwhuis en verkopen van ons huis best spannend. Henk en Dennis zijn bij ons langs geweest.

Zij hebben ons huis getaxeerd en even gebabbeld over koop en verkoop. Dat gaf ons een goed gevoel waardoor we de sprong durfden te nemen. Het contact verliep prima. Elke vraag konden we kwijt waardoor het allemaal erg helder bleef voor ons.

Zelfs ‘s avonds was er contact als we vragen of twijfels hadden. 15 Januari was de sleuteloverdracht. Nu kunnen we ons richten op het nieuwbouwhuis dat over zes maanden al klaar is.

<< Vorige pagina