Van 59 tot 210 euro seizoenkaart kind

19-5-2023

Zoals altijd gaat veel langs me heen en als dit de laatste dagen al besproken is, dikke pech.

WTF zijn jullie koekenbakkers bij Vitesse nu weer allemaal aan het doen. Daan (mijn jongste zoon) kwam gisteren zeggen dat we onze seizoenskaarten kunnen verlegen. Dus ik zeg, dan gaan we dat toch regelen. Pauline stuurde zojuist dat Daan niet meer op Zuid mag.

Want dat wordt een sfeertribune voor 16 jaar en ouder. Ik probeer netjes te blijven, maar serieus WAT?!?! Snappen de mensen die dit verzinnen niet dat er ook andere mensen zijn die zich in al die jaren ergens op een plekje hebben genesteld in dat lelijke stadion van ons? Ik ben al blij dat hij nu ergens zit, lekker rustig bovenin met allemaal bekende jongens voor hem inmiddels. Nee, wij mogen op Oost gaan zitten, want we horen er niet meer bij op Zuid. Oost, de tribune waar, als er relletjes zijn, die zich daar afspelen. Nou lig ik daar niet zo wakker van, maar wil daar niet met mijn zoon tussen zitten.

Het is dat de liefde voor de club zo groot is, maar wat maken jullie er geen godvergeten klotenzooi van zeg. Schaam je de ogen uit de kop om Vitesse zo de afgrond in te werken. En we slikken alles tot nu toe, maar nu willen jullie echt serieus kinderen van 14/15 jaar weg sturen op Zuid? Waar wij zitten is altijd ruimte zat, behalve tegen nek, 020, etc. Het bekende verhaal. Maar wij, trouwe supporters, mogen vertrekken.

Ik kan geen woorden verzinnen om uit te leggen, hoeveel ik van jullie walg!!! En sfeer? Er is al jaren geen sfeer weer. En dat willen jullie op deze manier terug krijgen? Door iedereen onder de 16 te weigeren? Ik zie genoeg mensen van 20, 30 jaar die nog net geen breiwerk of een puzzel bij zich hebben, zo saai zijn die.

Jullie verspreiden al jaren jongens uit elkaar. Sommige iets te fanatieke jongens mogen niet meer komen. Of mogen gaan zitten aan de overkant. En nu doen jullie aan leeftijdsdiscriminatie. Tot nu toe heb ik alleen Dave nog gesproken, die heeft ook een kind en is ook niet blij. Maar zo zitten er veel meer bij ons boven in 215. Denk ook niet dat die het leuk gaan vinden.

Pauline stuurde net, het is of Oost 216 of niet meer gaan. Ze is aan het werk, maar als ik het goed begrijp is dat ook de enige optie om met je SK heen te gaan. Voel eens aan jullie voorhoofd!!!! Beter komt er een beter plan.

*EDIT*

Het gaat om de prijs hoor ik net.

210 euro ipv 59

Gaan we dus niet doen uit principe. Doei Vitesse

Ik hou nog steeds van je, maar het is beter als we uit elkaar gaan.

๐Ÿ’›๐Ÿ–ค Tot mijn dood!  • 6 keer 3 is