Uitleg wat betreft het virus

1-1-2021

Mijn laatste bericht/uitleg wat betreft het virus. Als eerste wil ik zeggen dat ik niemand wil kwetsen en alles met alle goede bedoelingen doe. Verder heb ik een leuke baan, leuk gezin en alles wat ik kan wensen. Ook heb ik persoonlijk weinig last van de lockdown, maar ik zie wel dingen die absoluut niet kloppen. En ik hou niet van onrecht. En dan mag ik het zelf goed hebben, ik denk ook aan de medemens. Maar dat nemen ze je niet altijd in dank af.

Mensen reageren dan vaak met 'wappie' en dat soort dingen en als ik chagrijnig ben reageer ik ook weleens terug met schaap. Dat moet ik ook niet doen. Want iedereen ervaart deze tijd anders. Ook ben ik géén ontkenner en voel mee met iedereen die er mee te maken heeft gehad. Wel ben ik er 'persoonlijk' van mening dat het géén killervirus is. Er overlijden elk jaar mensen aan de griep en de cijfers geven aan dat het dit jaar  niet anders is dan voorgaande jaren. Sterker nog, er zijn jaren geweest dat het erger was. Ik heb daar eventueel nog uitzendingen van uit de jaren 80, toen was de crisis groter qua ziekenhuis bezetting dan nu. 

De regering heeft toen alles weg bezuinigd. Tientallen ziekenhuizen zijn er gesloten. Al een jaar of 20 verdiep ik mij in de Deepstate (een staat binnen een staat), wat veel mensen dan weer complottheorieën noemen.  Prima moet iedereen zelf weten. Maar waarom worden mensen die wel onderzoek doen, weg gezet als één of andere mafkees?

Jullie willen niet weten hoeveel ik gelezen en bekeken heb over de New World Order, Rockefellers, Bilderberg, Rothschild, Soros, Bill Gates, Marc van Ranst, Ab Osterhaus, noem maar op. Wie van degene die het hardste 'wappie' roepen heeft dat ook gedaan? Het staat gewoon op video dat Ab Osterhaus te horen krijgt dat voor het eerst iemand het virus heeft meegenomen uit Mexico. Een kindje van 4 jaar. 4 jaar mensen. Na dat bericht werd er een fles whiskey erbij gepakt om het te vieren, want nu zullen de vaccins verkocht worden als warme broodjes.  Ab is in het bezit van aandelen in farmaceutische bedrijven.

Het staat op video hoe Marc van Ranst (een hoogleraar uit België) , les geeft hoe je de mensen kunt beïnvloeden en met een grijns zegt: Je zegt dat er zoveel doden zijn, maar die zijn er elk jaar. Waarna de zaal begint te lachen. Er staat een gesprek van nieuwslezers op video die voor de uitzending zeggen: Tja, ik lees ook maar op wat hier staat. Zo kan ik wel even doorgaan. Honderden video's heb ik bekeken.

Ik volg debatten en lees ook officiële documenten op websites van de overheden. Ook op buitenlandse websites als ik dingen wil verifiëren. Zo zie ik regelmatig dat berichten via de Nederlandse mainstream, helemaal niet matchen met de bron.  Alles bij elkaar genomen, zijn er heel veel stukjes bij elkaar gekomen. En die puzzelstukjes zijn van allerlei zaken waarvan je het niet verwacht. Zelfs de verkiezingen in Amerika hebben te maken met het steeds verlengen van de maatregelen in Europa. Wisten jullie trouwens dat Nederland eigenlijk niet bestaat en sinds de tweede wereldoorlog een Duitse deelstaat is? Maar dat even terzijde.

En natuurlijk zit ik er weleens naast, want zoals de mainstream veel leugens vertelt (ook te bewijzen via video's) , doet de alternatieve media dit helaas ook. Dit noemen ze ook wel een informatieoorlog. En dat is waar wij nu in zitten. Daarom onderzoek ik altijd wanneer ik twijfel. Dat er twee groepen tegenover elkaar staan is ook een onderdeel van 'operatie lockstep'. (Zoek maar op). Propaganda is niet nieuw, dat gebruikten ze in de eerste wereld oorlog al.

Maar goed even naar het punt waarom ik dit schrijf. Ten eerste dus om te laten weten dat ik geen dingen post om mensen te kwetsen. En ik snap dat het niet altijd even leuk is, maar ik maak mij grote zorgen. Zorgen over de hele maatschappij en vooral voor die van onze kinderen. Eerlijk gezegd, als ik morgen omval, dan is dat met een grijns op mijn gezicht. Nee , niet omdat ik super lieve mensen achterlaat, maar omdat ik een fantastisch leven  heb gehad. Maar ook echt prachtig. Met lieve ouders, zus, vrienden/vriendinnen en nu een fantastisch gezin. De jaren 90 waren goud, zeker vergeleken met deze tijd. Hoe mensen met elkaar gingen, wat toen allemaal kon en mocht, mensen gunden elkaar nog iets. En ik wil dat onze kinderen ook zo kunnen leven. En ze zeggen: 'Geniet van wat je nu hebt'. Maar over een tijdje is er geen 'nu' meer. Of denken jullie werkelijk na een prikkie weer verder te kunnen leven zoals het was? Dream on!

Ik maak mij zorgen over de vele mensen die hun bedrijf kapot zien  gaan of hun baan verliezen. Depressies. Mensen die niet de zorg krijgen die ze nodig hebben. Waardoor er ook veel mensen al zijn overleden omdat alles draait om het virus. Of niet om het virus, maar om het vaccin. Want dat is big business mensen, vergis je daar niet in. In alle landen zijn al doden gevallen na het vaccin. Daar lees of hoor je niks over bij de NOS, RTL, etc. Inmiddels worden er steeds meer vrijheden afgepakt en mensen worden steeds wanhopiger. Het is inmiddels al zo erg dat kinderen van 14 al aan zelfmoord denken. En één heeft dat al gedaan. Door depressie, het niet mogen spelen met vriendjes, noem maar op. Kinderen! En dan heb ik het nog niet eens over volwassen mensen. Zelfmoorden komen steeds vaker voor omdat mensen het niet meer zien zitten. De maatschappij moet weer gaan draaien, maar dat gaat niet gebeuren want ze zijn bezig met de 'Great/Big reset'. 

Dat is ook de reden dat ik gisteren in Apeldoorn was. Gewoon om een statement te maken door gezellig met mensen een drankje te doen. Net als in Amsterdam , is het de politie die ons in een slecht daglicht zet. En daar zijn meerdere manieren voor. Onder andere de Romeo's en bijvoorbeeld het weg sturen van mensen (zoals wij gisteren) terwijl ze nog niet eens binnen het gebied zijn van de 'noodverordening' die blijkbaar 's nachts was verzonnen. 

Demonstranten worden neergezet als Hooligans, terwijl demonstraties toch echt wel gemoedelijker gaan. Tot de politie er een eind aan maakt door een relletje te beginnen. Staat ook op meerdere video's. Schandalig is het. Normale demonstranten hebben niets met plunderingen te maken. En dan krijg je gelijk weer dingen te horen als: 'Moeilijk hè, om je aan de regels te houden' en dat soort zaken. Nou ja, ik heb daar inderdaad heel veel moeite mee. Want dit zou een vrij democratisch land moeten zijn, maar dat is het niet. Als het nou iets toevoegt zou ik er geen probleem mee hebben. Maar zelfs de WHO zegt dat dit niet helpt. Dat mondkapjes niet helpen. De lockdowns in andere Europese landen hebben de cijfers ook niet omlaag gekregen.

Waarom gaat onze overheid er dan gewoon mee door en maken ze het steeds gekker. De maatregelen brengen veel meer ellende , dan dat het helpt tegen het 'virus'.

En ik heb gewoon een mening. En als mensen die niet waarderen dan is dat spijtig.

Maar ik heb besloten om het zoveel mogelijk los te laten, want Pauline heeft er last van. Het zorgt voor onrust thuis en dat wil ik niet. Ze is bang zodra ik de deur uit ga , om een drankje te doen. Bang dat er iets gebeurt qua rellen, maar ook omdat ik nog hartfalen heb. Enige wat ik kan hopen is dat er meer mensen gaan inzien dat dit niet meer gaat om een 'virus'. Er zijn al zoveel specialisten/artsen/hooggeleerden die zijn opgestaan. Maar video's en artikels worden allemaal gecensureerd op social media en de mainstream.

Zo kan ik nog ellendig lang doorgaan, maar zelf hou ik ook niet van teveel tekst. Mijn punt is denk ik wel duidelijk. Normaal zou ik strijden tot het einde, maar het geluk van mijn gezin staat op één!

Voor mensen die meer over willen weten, ik heb een aardige verzameling online staan, kijk vooral naar 'Kijktip' en 'Docu'. Sommige video's zullen verwijderd zijn door Youtube, vandaar dat ik tegenwoordig Vimeon gebruik.

Bekijk hier video's, maar er staat nog veel meer info op de site!
https://detheorist.nl/videotheek

NB: Ik zie overigens net dat de video van Ab Osterhaus alweer verwijderd was, dus die staat er nu weer op.

Fool people

 


  • 1 min 4 is