Mensen ik heb niets tegen vagina's

17-12-2011

Mensen ik heb niets tegen vagina's, echt niet. Sterker nog, ik ben al heel wat jaartjes fanatiek fan , alleen is het enthousiasme vanmiddag wat afgenomen.

Ik lag ziek op de bank en er stond een medisch programma op. Normaal zap ik verder, maar de afstandsbediening lag net buiten bereik en zo lamlendig als ik ben , kijk ik dan gewoon wat er op tv is.

Eerst was er een dame met meloenen van 2 kilo per stuk. Nou, 'k werd er niet vrolijk van, maar er zijn ergere dingen.

En toen uit het niets , verscheen er een vaahaagina in beeld..... kolere... ik weet nog steeds niet wat ze aan het doen waren, maar het leek erop alsof ze het met 4 bouwvakkers uit elkaar probeerden te trekken terwijl 2 anderen het weer probeerden recht te stampen. Ondertussen zat dat ding naar lucht te happen, of zoiets.

Het was in ieder geval geen aflevering van 'The beng bus' of 'Wild springbreak babes' zeg maar. En dan ook nog eens in breedbeeld en levensgroot.... BAM JONGUH!

Ik had nog koorts en dan kun je ijlen, maar ik zat gewoon in elkaar gekropen met een kussen als bescherming om hulp te roepen. Want het was een kwestie van tijd of dat ding was uit de televisie gekropen om mij op te eten!


  • 9 plus 9 is